Tandvårdsförsäkring - Fakta och information om TandvårdsförsäkringHitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Blekinge län

Totalt finns det i Blekinge 57 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 15 orter. De ort i Blekinge län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Sölvesborg

Lyckeby

Mörrum

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Dalarnas län

Totalt finns det i Dalarnas län 85 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 25 orter. De ort i Dalarnas län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Falun

Borlänge

Mora

Ludvika

Avesta

Malung

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Gotlands län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Gotlands län via tandvårdsförsäkringen är 16 och de finns på flera olika orter. De platser i Gotlands län som har de flesta tandläkarna är:

Visby

Hemse

Romakloster

Slite

Burgsvik

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Gävleborgs län

Totalt finns det i Gävleborgs län 83 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 16 orter. De ort i Gävleborgs län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Gävle

Sandviken

Hudiksvall

Bollnäs

Söderhamn

Ockelbo

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Halland

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Halland via tandvårdsförsäkringen är 98 och de finns på flera olika orter. De ort i Hallands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Halmstad

Falkenberg

Kungsbacka

Varberg

Onsala

Laholm

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Jämtlands län

Totalt finns det i Jämtland 59 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 24 orter. De ort i Jämtlands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Östersund

Strömsund

Föllinge

Sveg

Åre

Hede

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Jönköpings län

Totalt finns det i Jönköpings län 88 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 29 orter. De ort i Jönköpings län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Jönköping

Nässjö

Tranås

Eksjö

Vetlanda

Värnamo

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Kalmar län

Totalt finns det i Kalmar län 84 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 22 orter. De ort i Kalmar län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Borgholm

Nybro

Mönsterås

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Kronobergs län

Totalt finns det i Kronobergs län 70 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 24 orter. De ort i Kronobergs län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Växjö

Ljungby

Alvesta

Älmhult

Hovmantorp

Markaryd

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Norrbotten

Totalt finns det i Norrbotten 65 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 25 orter. De platser i Norrbottens län som har de flesta tandläkarna är:

Luleå

Piteå

Boden

Gällivare

Kalix

Älvsbyn

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Skåne län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Skåne län via tandvårdsförsäkringen är 553 och de finns på flera olika orter. De platser i Skåne län som har de flesta tandläkarna är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Ängelholm

Landskrona

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Stockholms län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Stockholms län via tandvårdsförsäkringen är 1039 och de finns på flera olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta tandläkarna är:

Stockholm

Solna

Täby

Södertälje

Bromma

Lidingö

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Södermanlands län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Södermanlands län via tandvårdsförsäkringen är 83 och de finns på flera olika orter. De ort i Södermanlands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Flen

Torshälla

Vagnhärad

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Uppsala län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Uppsala län via tandvårdsförsäkringen är 96 och de finns på flera olika orter. De platser i Uppsala län som har de flesta tandläkarna är:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Tierp

Östhammar

Alunda

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Värmlands län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Värmlands län via tandvårdsförsäkringen är 84 och de finns på flera olika orter. De ort i Värmlands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Hagfors

Säffle

SunneHitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Västerbottens län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Västerbottens län via tandvårdsförsäkringen är 88 och de finns på flera olika orter. De ort i Västerbottens län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vilhelmina

Vännäs

Holmsund

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Västernorrland

Totalt finns det i Västernorrland 70 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 20 orter. De platser i Västernorrlands län som har de flesta tandläkarna är:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Sollefteå

Härnösand

Timrå

Alnö

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Västmanlands län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Västmanland via tandvårdsförsäkringen är 72 och de finns på flera olika orter. De ort i Västmanlands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Västerås

Köping

Sala

Hallstahammar

Fagersta

Arboga

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Västra Götalands län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Västra Götaland via tandvårdsförsäkringen är 599 och de finns på flera olika orter. De ort i Västra Götalands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Göteborg

Borås

Lidköping

Skövde

Västra Frölunda

Alingsås

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Örebro län

Totalt finns det i Örebro län 85 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 17 orter. De platser i Örebro län som har de flesta tandläkarna är:

Örebro

Askersund

Karlskoga

Lindesberg

Kumla

Degerfors

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Östergötlands län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Östergötlands län via tandvårdsförsäkringen är 111 och de finns på flera olika orter. De platser i Östergötlands län som har de flesta tandläkarna är:

Norrköping

Linköping

Motala

Finspång

Söderköping

Mjölby