Tandvårdsförsäkring - Fakta och information om TandvårdsförsäkringBra tandvård via tandvårdsförsäkring i Blekinge län

Totalt finns det i Blekinge län 57 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 15 orter. De platser i Blekinge län som har de flesta tandläkarna är:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Sölvesborg

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Dalarnas län

Totalt finns det i Dalarna 85 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 25 orter. De platser i Dalarnas län som har de flesta tandläkarna är:

Falun

Borlänge

Mora

Ludvika

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Gotland

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Gotland via tandvårdsförsäkringen är 16 och de finns på flera olika orter. De platser i Gotlands län som har de flesta tandläkarna är:

Visby

Hemse

Romakloster

Slite

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Gävleborgs län

Totalt finns det i Gävleborg 83 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 16 orter. De ort i Gävleborgs län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Gävle

Sandviken

Hudiksvall

Bollnäs

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Hallands län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Hallands län via tandvårdsförsäkringen är 98 och de finns på flera olika orter. De ort i Hallands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Halmstad

Falkenberg

Kungsbacka

Varberg

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Jämtland

Totalt finns det i Jämtland 59 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 24 orter. De ort i Jämtlands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Östersund

Strömsund

Föllinge

Sveg

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Jönköpings län

Totalt finns det i Jönköping län 88 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 29 orter. De ort i Jönköpings län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Jönköping

Nässjö

Tranås

Eksjö

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Kalmar län

Totalt finns det i Kalmar län 84 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 22 orter. De ort i Kalmar län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Borgholm

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Kronobergs län

Totalt finns det i Kronoberg 70 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 24 orter. De platser i Kronobergs län som har de flesta tandläkarna är:

Växjö

Ljungby

Alvesta

Älmhult

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Norrbottens län

Totalt finns det i Norrbottens län 65 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 25 orter. De platser i Norrbottens län som har de flesta tandläkarna är:

Luleå

Piteå

Boden

Gällivare

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Skåne

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Skåne via tandvårdsförsäkringen är 553 och de finns på flera olika orter. De platser i Skåne län som har de flesta tandläkarna är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Stockholms län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Stockholms län via tandvårdsförsäkringen är 1039 och de finns på flera olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta tandläkarna är:

Stockholm

Solna

Täby

Södertälje

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Södermanlands län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Södermanland via tandvårdsförsäkringen är 83 och de finns på flera olika orter. De ort i Södermanlands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Flen

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Uppsala län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Uppsala län via tandvårdsförsäkringen är 96 och de finns på flera olika orter. De ort i Uppsala län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Tierp

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Värmland

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Värmland via tandvårdsförsäkringen är 84 och de finns på flera olika orter. De ort i Värmlands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Hagfors

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Västerbottens län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Västerbotten via tandvårdsförsäkringen är 88 och de finns på flera olika orter. De ort i Västerbottens län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vilhelmina

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Västernorrlands län

Totalt finns det i Västernorrlands län 70 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 20 orter. De platser i Västernorrlands län som har de flesta tandläkarna är:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Sollefteå

HärnösandHitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Västmanlands län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Västmanlands län via tandvårdsförsäkringen är 72 och de finns på flera olika orter. De ort i Västmanlands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Västerås

Köping

Sala

Hallstahammar

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Västra Götalands län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Västra Götalands län via tandvårdsförsäkringen är 599 och de finns på flera olika orter. De platser i Västra Götalands län som har de flesta tandläkarna är:

Göteborg

Borås

Lidköping

Skövde

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Örebro län

Totalt finns det i Örebro län 85 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 17 orter. De platser i Örebro län som har de flesta tandläkarna är:

Örebro

Askersund

Karlskoga

Lindesberg

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Östergötlands län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Östergötland via tandvårdsförsäkringen är 111 och de finns på flera olika orter. De platser i Östergötlands län som har de flesta tandläkarna är:

Norrköping

Linköping

Motala

Finspång