Tandvårdsförsäkring - Fakta och information om Tandvårdsförsäkring

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Blekinge län

Totalt finns det i Blekinge 57 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 15 orter. De platser i Blekinge län som har de flesta tandläkarna är:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Dalarnas län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Dalarna via tandvårdsförsäkringen är 85 och de finns på flera olika orter. De ort i Dalarnas län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Falun

Borlänge

Mora

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Gotlands län

Totalt finns det i Gotlands län 16 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 5 orter. De ort i Gotlands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Visby

Hemse

Romakloster

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Gävleborg

Totalt finns det i Gävleborg 83 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 16 orter. De platser i Gävleborgs län som har de flesta tandläkarna är:

Gävle

Sandviken

Hudiksvall

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Hallands län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Hallands län via tandvårdsförsäkringen är 98 och de finns på flera olika orter. De platser i Hallands län som har de flesta tandläkarna är:

Halmstad

Falkenberg

Kungsbacka

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Jämtlands län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Jämtlands län via tandvårdsförsäkringen är 59 och de finns på flera olika orter. De platser i Jämtlands län som har de flesta tandläkarna är:

Östersund

Strömsund

Föllinge

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Jönköping län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Jönköping län via tandvårdsförsäkringen är 88 och de finns på flera olika orter. De platser i Jönköpings län som har de flesta tandläkarna är:

Jönköping

Nässjö

Tranås

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Kalmar län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Kalmar län via tandvårdsförsäkringen är 84 och de finns på flera olika orter. De platser i Kalmar län som har de flesta tandläkarna är:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Kronoberg

Totalt finns det i Kronoberg 70 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 24 orter. De ort i Kronobergs län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Växjö

Ljungby

Alvesta

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Norrbotten

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Norrbotten via tandvårdsförsäkringen är 65 och de finns på flera olika orter. De ort i Norrbottens län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Luleå

Piteå

Boden

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Skåne län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Skåne län via tandvårdsförsäkringen är 553 och de finns på flera olika orter. De ort i Skåne län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Stockholms län

Totalt finns det i Stockholms län 1039 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 68 orter. De ort i Stockholms län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Stockholm

Solna

Täby

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Södermanlands län

Totalt finns det i Södermanlands län 83 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 15 orter. De platser i Södermanlands län som har de flesta tandläkarna är:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Uppsala län

Totalt finns det i Uppsala län 96 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 17 orter. De ort i Uppsala län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Värmlands län

Totalt finns det i Värmland 84 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 21 orter. De ort i Värmlands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Västerbottens län

Totalt finns det i Västerbottens län 88 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 28 orter. De platser i Västerbottens län som har de flesta tandläkarna är:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Västernorrland

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Västernorrland via tandvårdsförsäkringen är 70 och de finns på flera olika orter. De ort i Västernorrlands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Sollefteå

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Västmanlands län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Västmanland via tandvårdsförsäkringen är 72 och de finns på flera olika orter. De platser i Västmanlands län som har de flesta tandläkarna är:

Västerås

Köping

Sala

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Västra Götalands län

Totalt finns det i Västra Götaland 599 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 109 orter. De platser i Västra Götalands län som har de flesta tandläkarna är:

Göteborg

Borås

Lidköping

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Örebro län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Örebro län via tandvårdsförsäkringen är 85 och de finns på flera olika orter. De ort i Örebro län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Örebro

Askersund

Karlskoga

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Östergötlands län

Totalt finns det i Östergötlands län 111 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 21 orter. De ort i Östergötlands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Norrköping

Linköping

Motala