Tandvårdsförsäkring - Fakta och information om TandvårdsförsäkringHitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Blekinge län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Blekinge via tandvårdsförsäkringen är 57 och de finns på flera olika orter. De ort i Blekinge län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Sölvesborg

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Dalarnas län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Dalarnas län via tandvårdsförsäkringen är 85 och de finns på flera olika orter. De platser i Dalarnas län som har de flesta tandläkarna är:

Falun

Borlänge

Mora

Ludvika

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Gotlands län

Totalt finns det i Gotlands län 16 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 5 orter. De platser i Gotlands län som har de flesta tandläkarna är:

Visby

Hemse

Romakloster

Slite

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Gävleborgs län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Gävleborgs län via tandvårdsförsäkringen är 83 och de finns på flera olika orter. De ort i Gävleborgs län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Gävle

Sandviken

Hudiksvall

Bollnäs

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Hallands län

Totalt finns det i Halland 98 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 21 orter. De platser i Hallands län som har de flesta tandläkarna är:

Halmstad

Falkenberg

Kungsbacka

Varberg

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Jämtland

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Jämtland via tandvårdsförsäkringen är 59 och de finns på flera olika orter. De ort i Jämtlands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Östersund

Strömsund

Föllinge

Sveg

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Jönköpings län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Jönköpings län via tandvårdsförsäkringen är 88 och de finns på flera olika orter. De ort i Jönköpings län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Jönköping

Nässjö

Tranås

Eksjö

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Kalmar län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Kalmar län via tandvårdsförsäkringen är 84 och de finns på flera olika orter. De ort i Kalmar län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Kalmar

Västervik

Oskarshamn

Borgholm

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Kronobergs län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Kronobergs län via tandvårdsförsäkringen är 70 och de finns på flera olika orter. De platser i Kronobergs län som har de flesta tandläkarna är:

Växjö

Ljungby

Alvesta

Älmhult

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Norrbottens län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Norrbotten via tandvårdsförsäkringen är 65 och de finns på flera olika orter. De ort i Norrbottens län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Luleå

Piteå

Boden

Gällivare

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Skåne län

Totalt finns det i Skåne län 553 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 82 orter. De platser i Skåne län som har de flesta tandläkarna är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Stockholms län

Totalt finns det i Stockholms län 1039 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 68 orter. De platser i Stockholms län som har de flesta tandläkarna är:

Stockholm

Solna

Täby

Södertälje

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Södermanlands län

Totalt finns det i Södermanland 83 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 15 orter. De ort i Södermanlands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

FlenHitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Uppsala län

Totalt finns det i Uppsala län 96 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 17 orter. De ort i Uppsala län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Tierp

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Värmlands län

Totalt finns det i Värmlands län 84 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 21 orter. De ort i Värmlands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Hagfors

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Västerbottens län

Totalt finns det i Västerbotten 88 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 28 orter. De ort i Västerbottens län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Vilhelmina

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Västernorrlands län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Västernorrland via tandvårdsförsäkringen är 70 och de finns på flera olika orter. De ort i Västernorrlands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Sollefteå

Härnösand

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Västmanlands län

Totalt finns det i Västmanlands län 72 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 13 orter. De ort i Västmanlands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Västerås

Köping

Sala

Hallstahammar

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Västra Götalands län

Totalt finns det i Västra Götalands län 599 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 109 orter. De ort i Västra Götalands län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Göteborg

Borås

Lidköping

Skövde

Hitta tandläkare som är kopplade till tandvårdsförsäkring i Örebro län

Antalet tandläkare som erbjuder på med tandvård i Örebro län via tandvårdsförsäkringen är 85 och de finns på flera olika orter. De ort i Örebro län som har de flesta tandläkarmottagningarna som erbjuder tandvård via tandvårdsförsäkring är:

Örebro

Askersund

Karlskoga

Lindesberg

Bra tandvård via tandvårdsförsäkring i Östergötlands län

Totalt finns det i Östergötlands län 111 inom tandvård som uppfyller reglerna för tandvårdsförsäkring fördelade på 21 orter. De platser i Östergötlands län som har de flesta tandläkarna är:

Norrköping

Linköping

Motala

Finspång